Start

Klubben Racerne Opdrættere Til salg Udstillinger Kontakt Links
Siameser  - Balineser - Orientalsk Korthår  - Orientalsk Langhår

 
 

●  Dansk Siameser og Orientaler Ring er tilknyttet Felis Danica (FD), den danske sammenslutning af racekatteklubber, som er medlem af Federation International Féline (FIFe). 

●  Dansk Siameser og Orientaler Ring henvender sig til alle såvel opdrættere, udstillere som kælekatteejere, der deler glæde og fascination over de orientalske søskenderacer. 

●  Dansk Siameser & Orientaler Ring består af en stor gruppe seriøse opdrættere, der igennem årtier har opdrættet smukke, sunde og racetypiske katte. Dette er sket igennem samarbejde mellem opdrætterne, med andre klubber og dyrlæger, såvel national som international. 

●  Dansk Siameser & Orientaler Ring udgiver 3 gange årligt et medlemsblad, der med stor alsidighed, seriøsitet, humor tilgodeser såvel opdrættere, udstillere som kælekatteejere.

●  Dansk Siameser & Orientaler Ring giver dig mulighed for gratis at annoncere killinger og voksne katte. Hjemmesiden ajourføres løbende og listen bringes i medlemsbladet. Din fertile hankat kan gratis registreres her på siden, og én gang årligt bringes hankattelisten i vores medlemsblad. Du kan deltage i konkurrencen om årets Topkatte og Årets opdræt.
Opdrættere kan give killingekøbere, der endnu ikke har været medlem, et års medlemskab til ½ pris

 

Denne facebookgruppe er en lukket  gruppe, der kræver medlemskab i DSO

Her har du mulighed for at komme i kontakt med ligesindede og få en god og konstruktiv debat om de ting, der måtte røre sig specielt inden for vores racer. Medlemskab af gruppen, kræver medlemskab af DSO. Der kan kun skrives indlæg af DSO medlemmer, men alle er velkomne til at kommenterer indlæg.
 

Facebook gruppen er ikke DSO’s officielle kontakt til medlemmerne.